Motorstorm Gran Turismo 5 Racedriver: GRID Burnout Paradise Wipeout HD www.gamebazar.cz


-



Monstertruck show II
Úterý - 13.01.2009 - 20:00
Admin závodu: Kurvadrat

Závod pouze s Monstertrucky,pojedou se vsechny tratě na 2 kola. Bodováno prvních 6 míst! Do přátel si pridejte nick "kurvadrat-czech" .Přeji hodně zdaru!
Pravidla:
Trofej:
Por.:   Score: Nickname/PSN-ID: EXP:  
1. 73 Motorstorm (Vlado_SVK) 2047 64
2. 64 Maverick_cz (Maverick_cz) 1924 69
3. 52 Abe (Procházka) 2213 -37
4. 44 hoblik_john (hoblik_john) 1790 45
5. 35 Hulvat (Hulvat) 1742 24
6. 19 Kurvadrat (kurvadrat-czech) 1508 99
19 RobotCZ (RobotCZ) 1613 32
7. 18 Jan Superman (Jan28sk) 1577 -24
8. 8 Seph (seph_cz) 1522 -40
9. 6 SANTO (santo36) 1389 -9
10. 0 Jordi (TASHUNGO_SAPA) 1460 -133
0 jurajSVK (JurajSVK) 1382 -79


Pro psaní příspěvků se musíš nalogovat (vlevo).

<- předchozí strana | 1/8 | následující strana->
Maverick_cz - 2009-01-16 18:51:43
;o) ale prd... nu snad ti ty zalitý obrázky na příště budou stačit ;o))) čus
Abe - 2009-01-16 18:47:02
:) chytre ze me tahas rozumy
Maverick_cz - 2009-01-16 18:40:04
já jsem ale neřekl ani jednou, že bych byl stejně druhej, jen jsem se pozastavoval nad tím, jak sis byl jistej tím, že kdyby si to dojel, tak si určitě druhej byl.
Jak si přišel na ty ideální trasy? Máš to někde z netu, nebo přímo ze hry když koukáš na jejich duchy?
Abe - 2009-01-16 18:33:47
Mave: Ach jo, neznas me a rozumujes tady o me. Nevis nic ani o mym systemu. Mam vytiskly mapy zality ve folii (aby se tam daly nakresy a popisy casu fixami smazat), se zobrazenim vsech cest, ja mam u daneho vozu zobrazenou idealni stopu a celkovy cas na trati + poradi vozu (jak je s nim idealni jet). Jenom tady o me vedes dohady. Nevim proc. Jsi dobrej a nekdy v budoucnu me urcite porazis. Kdybych odjel celej tenhle turnaj tak ne. Zatim jsem byl lepsi. Nebud takovej jesita, je to takovej problem si to priznat?
Maverick_cz - 2009-01-16 18:20:15
nejrychlejší čas na všech tratích pouze s jedním autem, vždycky pro danou trať tím nejrychlejším. Jo to je hezký, ale jak ti to pomůže třeba, když je pevně danej výběr aut v turnaji, stejně jako v monster truck show... zdaleka né pokaždý je nejrychlejší trasa v trati stejná pro všechny ostatní auta, tím pádem trenink pokračuje a už to neni holejch 20 hodin ze začátku, aby si byl na takové úrovni, aby si moch tenhle turnaj vyhrát. Před tímhle turnajem jsem si projel asi 4 tratě, abych věděl kudy je nejlepší cesta, ale přesto jich ještě spousta zbylo (krom těch co jsem už uměl), abych se s Váma moch měřit na všech tratích. Logicky teda do budoucna, až se toho vyzkouší co nejvíc, tak by se rozdíly mezi špičkou a chvostem měli víceméně srovnávat i když špička bude pořád o něco rychlejší, už by to neměl být takový rozdíl, jako když v collosus canyon někdo objíždí ty klády velkým obloukem a někdo hned za nima tam přes les vlítne.... nu asi bych to už neřešil.... před tímhle turnajem bych se na třetí místo netipoval a bejval bych za něj byl rád... nu každopádně až bude Monster truck show III tak se na tebe připravím líp a ty pořeš net, ať tu nemusíme takhle spekulovat... nejen to, že ti to padá, ale taky to, že hodně laguješ
Abe - 2009-01-16 18:11:14
Mave: je mi jedno co si myslis (sr) dobre vis jak jsem k tehle hre pristoupil a jak jsem se ji ucil. Nejdriv jsem se ucil znat nejlepsi cestu (+ nejlepsi dany vuz) a teprve pak jsem jezdil zavody (at Festival ci Online). Po 20 hodinach (uz tam bylo v tom nejaky ten turnaj a Offline) jsem se naucil vsechny trate v nejrychlejsim moznem casu a byl pripravenej jezdit turnaje a byt "na bedne".
Maverick_cz - 2009-01-16 17:50:33
:o) ... to je právě ta otázka co bereš jako hlavní, že seš tak dobrej. Pro mě osobně je to "závodění" ve smyslu umět jezdit v tom chumlu a dokázat předjet. To, že se s Vladem dostanete do čela a pak jedete svůj time-attack neni žádný umění, ale pouze to, že u toho sedíte pořád. Mě osobně jezdit první vůbec nebaví. Je to prostě nuda. Dokonce dělám mnohem víc chyb, když jedu první, než když jedu v chumlu. Neni to ani zábava, ani závody a je to nuda. Díky tý nudě se přestanu soustředit a prasim to. ... to jak píšeš s těma 20 hodinama a že je to tvoje úroveň, kterou jezdíš teď, tak to je trochu nesmysl ne? To, že se naučíš zatáčet doprava, doleva, přidávat a brzdit, to přeci nedělá to, že dokážeš tu trať projet rychlejc než ostatní. To dělá time-attack, kde zjistíš, která trasa je nejvýhodnější pro daný auta a potom se jí učíš jezdit tak, aby si jí projel čistě. Třeba tvoje skákání v cascade falls... kolik si tomu věnoval času? Já myslím, že při nejlepšim půl hoďky a to je jenom jedno místo na jedný trati. Nemyslím si, že za 20 hodin hraní by si jezdil tak jak jezdíš. Ano, ovládáš to pořád stejně, ale to by ti nestačilo na to, aby si vyhrával turnaje. To jak seš dobrej je jen ten holej základ a s tim se tady může měřit víc lidí. Zbytek je jen to, že to máš najetý. Pokud to najedou stejně i ostatní, tak nebude problém s tebou držet krok, nebo tě porazit, akorát že né všichni na to mají a nebo tomu vůbec chtěj dávat tolik času.
Abe - 2009-01-16 15:34:48
Mavericku: uuuuuuuu veris si, to se mi libi :) MS2 jsem zmakl za 20 hodin hrani (uroven kterou ted jedu), ty dalsi hodiny navic spolikal Festival, Casual a Ranked game, na turnaje jako takove nemaji vliv. I Vlado ti potvrdi, ze pokud se v Badlands dostanu do cela, je tezky me dohnat a porazit. Zvlast kdyz jste po startu vsichni vytvorili ty skupinky kde jste se navzajem vyrakvili :) ja mezi vami proklickoval a razem jsem tak byl s velkym naskokem prvni. Presne v ten moment mi bylo jasny ze si jedu pro zlato - 6 bodu. Nevim jak jsou na tom ostatni, ale na Badlands se ani chyba nenecha udelat. Chvilku po tom mi spadl poprvy net. Kdybych mel moznost Badlands dojet a i kdybych zbyle trate dojel jen prumerne (i klidne podprumerne, do te doby jsem jel s prumerem 2,6 mista na trat), stejne bych obsadil 2. misto. Nikterek tim vsak nechci snizovat tvou bezesporu uzasnou jizdu, urcite jsi dobry hrac a urcite me nekdy v budoucnu po zasluze porazis. Byl by jsi vsak v tomto turnaji po zasluze 3.
Maverick_cz - 2009-01-16 13:23:04
jinak už jsem tu psal, že jsem opravdu tak polovinu tratí vůbec nevěděl, kudy se má s monsterama jet. Třeba sugar-rush byl pro mě totálně mimo a stejně tak collosus canyon...
Maverick_cz - 2009-01-16 13:21:16
nu ABE těším se na nějakej další závod. Nemyslím si, že si tak dobrý jezdec, abych na tebe neměl a už vůbec ne pokud bych tomu dával stejně času jako ty. Co se týče toho turnaje a že ti vypadl net, tak myslím, že by si druhý byl, ale na druhou stranu předpokládat, že všechny další tratě by se ti povedli je taky trochu mimo. S monster truckuma ti rozhodně nejde tak dobře, jako třeba s motorkou. Jinak mě třeba sestřelil Juraj SVK v jedné trati hned na začátku a to se potom těžko dohání, když se jede s monsterama a všichni jsou před tebou.
Co se týče rozdílu aut, tak si absolutně vůbec nemyslím, že je to o nějaký výšce podvozku a rozdíl je v průjezdu vodou. To bych si troufnul tvrdit, že právě v tom průjezdu vodou nebude rozdíl žádnej. Rozdíl je spíš o rozvoru kol a auto se potom jinak chová. Věř mi jel jsem mockrát jednu trať s Vladovym duchem a bylo jasně vidět, kde má navrch a potom co jsem si vzal jeho auto, tak jsem jel prakticky stejně.
Abe - 2009-01-15 15:49:29
hobliku: samozrejme kontakt od tebe (i dalsich) beru, patri ke hre. Prakticky je to jedina moznost jak me zpomalit :) Ikdyz jel v utery Maverick opravdu dobre, dovolim si s tebou nesouhlasit. Zaslouzil si hezke treti misto :) Odjel jsem ten turnaj opravdu dobre a nebyt toho vypadku netu, byl bych jasne 2. Nekdy staci i jedn jediny zavod (vypadek netu) a spadnes zcela mimo bodovanou pozici (viz Vlado a Earth Zone). Ja jsem neodjel 4 zavody a presto jsem dosahl na bronz.
Abe - 2009-01-15 15:44:52
Jane: rozdily jsou, hlavne co se tyce vysky nastaveni podvozku. Pokud si vyberes vuz ve stejen kategorii, budou rozdily hlavne v prujezdu vodu (zbrzdeni).
jurajSVK - 2009-01-14 17:59:37
vy ste teda pekny curaci heeeee hadate sa za picovinu CURACI a PODVODNICI
Maverick_cz - 2009-01-14 10:37:49
pěkný video...
Maverick_cz - 2009-01-14 10:34:59
já myslím, že rozdíly tam jsou... nejdřív jsem si to nemyslel a tak jezdil pořád s tím samým, ale nejlépe to poznáš na timeatacku, kde si zajedeš x-krát s jedním a když si pak vemeš jiné, tak se jede zase jiným stylem...
Jan Superman - 2009-01-14 10:14:20
zeby medzi modelmi vozov v tej istej kategorii boli rozdiely?
talent musis mat, ako so vsetkym..

no keby sme tadial isli vsetci, to by bola prdel
Maverick_cz - 2009-01-14 09:30:20
bohužel tahle hra vychází vstříc těm co u ní trávěj nejvíc času, místo toho, aby to bylo jako ve skutečnosti, že ten kdo má talent a postřeh, tak má navrh a žádnym tréninkem se to nedá nahradit. Vyhrávali by pak lidi, kteří nemají potřebu tolik trénovat, ale prostě jim to jde.
Maverick_cz - 2009-01-14 09:26:28
nu abych řekl pravdu, tak je otázka co to je dneska špička... spíš bych řekl, že ta vaše bezchybná jízda je otázka toho, kolik času u stormu trávíte a kolik dáte samotnýmu treninku před hrou... mně tentokrát stačilo zjistit zhruba na polovině tratí, kudy vede nejrychlejší cesta a pak se s váma dá držet krok... kdyby na to měli i ostatní tolik času, tak se tady o nějaký "špičce" nedá mluvit, protože rozdíl mezi mnou a třeba Sephem je jen v tom, že já jsem si před turnajem zajel i několik time-attacků ... Jediný čim na vás nemám je třeba "zkratka" v Cascade Falls na kterou nemám čas a hlavně ani chuť to pilovat...proč? zábava je prát se s ostatníma v těch zatáčkách a né skákat přes vodu a možná to vyjde.. .to pak se závodama nemá moc společnýho.. to by jsme rovnou mohli jezdit ve stíhačkách ;o) ... závody jsou o něčem jinym a hlavně o zábavě.
Jednu jedinou trať mám vypilovanou a to je Rift s monster truckem.. ta trať je opravdu skvělá, ale netušil jsem, že mezi jednotlivejma monster-truckama jsou i takový rozdíly. Nejdřív jsem tam Vlada absolutně nemoch dohnat, ale když jsem si vzal truck jako on, tak to bylo o něčem jinym, na druhou stranu je pravda, že né na všechny tratě je nejlepší.
hoblik_john - 2009-01-14 09:08:20
jedinýmu komu bych se měl omluvit byl Seph, ale to sem už udělal včera, schytal to o de mě docela dost i v minulim zavodě. Abe a jak jinak tě porazit, když by tě nikdo nesundal? Jezdíš 100% bez chybně, škoda že ti to včera nevyšlo, ale Maverick si to určitě zasloužil
hoblik_john - 2009-01-14 09:04:35
jedinýmu komu bych se měl omluvit byl Seph, ale to sem už udělal včera, schytal to o de mě docela dost i v minulim zavodě. Abe a jak jinak tě porazit, když by tě nikdo nesundal? Jezdíš 100% bez chybně, škoda že ti to včera nevyšlo, ale Maverick si to určitě zasloužil
<- předchozí strana | 1/8 | následující strana->



Virtua Fighter ...
McGyver
Výměna



Gran Turismo 6
McGyver
Výměna



Metal Gear Risi...
McGyver
Výměna



Gran Turismo 5
Vinokurov
200,-



Pure
Vinokurov
150,-