Motorstorm Gran Turismo 5 Racedriver: GRID Burnout Paradise Wipeout HD www.gamebazar.cz


-



DTM Nurburgring
Sobota - 12.03.2011 - 20:00
Admin závodu: Hulvat

Trať Nurburgring GP/D, vozy DTM po roce 2000, 50 kol, min váha 1200kg, výkon neomezen, povinné dvě zastávky v boxech mezi koly 10 a 40, pneu libovolné, damage maximální, penalty žádné, assistence vypnuty. / Do přátel si dejte nick Hulvat
Pravidla:
Trofej:
Por.:   Score: Nickname/PSN-ID: EXP:  
1. 16 dudySK (dudySVK) 2275 30
2. 15 eddie (GT-Racing-cz_EM) 1830 178
3. 14 nesquik (cz_nesquik23) 2070 33
4. 13 novcze (novcze) 1802 102
5. 12 Spiderrr (SpiderrrCZ) 2039 -45
6. 11 Hulvat (Hulvat) 1920 -38
7. 10 Maverick_cz (Maverick_cz) 2033 -91
8. 9 LEPAR (AS-GTRacing-SVK) 1832 -91
9. 8 vratim (vratim) 1642 -58


Pro psaní příspěvků se musíš nalogovat (vlevo).

<- předchozí strana | 1/4 | následující strana->
Jordi - 2011-07-30 19:29:28
Substance242 - 2011-03-13 13:41:56
No pozerám že som zmeškal veľa srandy, škoda. :-)
Maverick_cz - 2011-03-13 11:35:33
no podle mě by taky mohl být problém, že tě ty dva neměli v přátelých jako admina.. respektive teda nesquika.. ale jestli to neplatí, tak jsem nic neřek :o) Vím, že když jsem chtěl jet turnaj s Lubinem, kde byl on Admin, tak jsem měl v přátelích snad všechny lidi z turnaje krom admina.. zaboha jsem se nemohl přihlásit.
Další problém je, když si někoho přidávám do přátel a už jsem v GTčku. Sice mi v PSN naskočí, ale v GT už ne..
A nebo je to prostě tím NAT typem, každopádně to chce vychytat, protože to pak na trati dělá hroznej haluz

dudy.. jj Mira to byl (je... ale nevím kde) ;o) řečník.. Víc psal, než závodil.. snad se mi tohle nestane :o) .. a pivkem je to stoprocentně! ;o)
Hulvat - 2011-03-13 11:10:29
To že jsem někoho neviděl, bylo spůsobeno asi tím že adminování místnosti spadlo do klína nesquickovi, jezdili jsme spolu už od čtyř a já prostě musel jednou pryč z lobby něco dokoupit a předělat dle svých představ. Když se zakládá čistě na mě, takové problémy nejsou i když net máme téměř totožnej. Sice to není žádnej zázrak o čemž jsem se přesvědčil včera po turnaji, kdy už to po šesti hodinách onlinu nezvlád a uplně mě kleknul :)
eddie - 2011-03-13 10:56:59
neviditelnost v závodě může být způsobena buď NATem ( 2 a 3 se nevidí ) a nebo routrem , kde je potřeba dát PS3 do DMZ , jinak já v závodě viděl osm jezdců , chyběl mě pouze Hulvat .
dudySK - 2011-03-13 10:54:03
pekne maverik:) niekedy takto pekne pisal MIRA77, len sa cudujem odkial beriete taku slovnu zasobu, to bude asi vasim ceskym piveckom:D
Maverick_cz - 2011-03-13 08:40:28
:o) he.. sorry no
Maverick_cz - 2011-03-13 08:40:13
bílá čára? tak to je klidně možný,... Sice mě bavěj auta, ale ze všeho nejmíň ty okruhový a tím nechci říct, že bych nevěděl, co znamá bílá čára za boxem, ale že to nemám až tak moc natvrdo zažitý, že bych na to automaticky myslel při výjezdu z boxů.. Takže se omlouvám (jestli to někomu teda pomůže) a s klidnym svědomím se hlásim o DSQ (jestli to někomu teda pomůže) :o)) Upřímně tenhle závod měl jinej problém a to dva lidi, kteří pro někoho vidět byly a pro někoho ne. Byl to novcze a eddie tuším. Od startu jsem vyjel jako druhej a držel se nesquika.. gumy studený, auto mi moc nesedělo, takže jsem čekal, že každou chvíli půjdu pryč.. Dudy byl za chvíli za mnou a přesně podle hesla, že v prvnim kole se závod nevyhrává musel kolikrát zpomalit a některý útoky, který by si jinej člověk nenechal ujít i vyřadit z jídelníčku. Předjel mě pak někde čistě ale už netuším kde.. každopádně já jsem udělal chybu a spadnul jsem asi o čtyři místa dolů. Předemnou jel Hulvát a za mnou Novcze.. po nějakym lehčim kontaktu se předemě dostal novcze a jeli jsme ve trojici, kde jsme se pořád snažili předjet.. k mýmu překvapení ale Hulvát novczeho vůbec neviděl.. z toho plynula spousta nesmyslností, kdy mi Novcze vylítával do písku a hned byl zase zpátky... neustálý kolize s Hulvátem přesto, že ve skutečnosti žádná taková kolize nebyla.. dost těžko se za nima jelo a když jsem na cílový rovince jel v závětří novczeho a chtěl ho předjet na brzdy, tak jsem přes novczeho přehlíd Hulváta, kterej si do tý první zatáčky hodně najíždí a pak jí sekne.. Zatáčku bych ubrzdil v pohodě, ale už jsem nedobrzdil k Hulvátovu autu.. výsledek byl, že Hulvát měl poškozenej motor a ještě něco na podvozku.. já zase pružinu. Dobelhali jsme se do boxu a jeli s Hulvátem spolu.. byly to perfektní závody až na tu šikanu před cílem, kdy v nějakym vyšším kole ... (teď se na mě nezlob Hulváte, ale naše interpretace se tady budou lišit).. jsem pozdě dobrzdil do šikany a projížděl jí pomaleji abych jí nemusel zkracovat přes ten pohyblivej banner. Hulvát tam přijel tak, jako bych tam vůbec nebyl a jel si svojí stopu :o) ... výsledek logický a to poškození nás obou.. další pit .. pak jsme se ještě nějakou dobu kočkovali.. oba jezdili prakticky totožně, ale Hulvát to dokázal bez chyb a já jsem párkát vylít, takže tímto boj s Hulvátem skončil.
S Leparem jsme bojovali zřídka.. spíš to bylo o tom, kdo měl jaký gumy, ale dostávám se ke 40kolu tuším, kde jel Lepar s odstupem za mnou (Lepar měl Mergla stejnýho jako Dudy).. já jsem se někde přetočil a ztratil hodně času.. na rovince za sebou vidím mergl a říkám si, že mě dojel Lepar, tak že prostě pojedu to nejrychlejší co umím a snad mu ujedu. Nestalo se a jeli jsme těsně za sebou. V tuším třetí zatáčce po startu mi to tam pak "mergl" šoupnul naprosto bezhlavě a dokonce jsem se bokem vezl na jeho předku a přitom stačilo počkat na rovinku, kde by mě na závětří v pohodě předjel. Kroutil jsem hlavou co to jde až do chvíle, kdy byl v zápětí předemnou a viděl jsem, že je to Dudy. Moje chybka.. je mi to líto, ale má to několik příčin. Bylo tak omezený množštví aut, že bylo víc než pravděpodobný, že se jich několik bude shodovat.. absolutně shodovat a v případě, že jezdím z pohledu z nárazníku (z kapoty by se mi jezdilo líp, ale chci mít přehled o tom, co se kolem mě děje a při pohledu z nárazníku je i zrcátko), tak mám zrcátko ve kterém je vidět všechno podstatné až na jednu důležitou věc a to je nick... Nechápu, když polyphony nevadí, že jsou vidět v klasickym pohledu nicky, proč není možný je vidět i v zrcátku.. stejně tak možnost si je zapnout v replayi. Nu tím pádem já jsem neměl potřebu někomu uhybat a navíc jsem se ještě zlobil, že mě někdo Lepar předjíždí takhle nesmyslně, kde jsme na tom oba tratili. Lepar to ale samozřejmě nebyl a vznikla z toho takováto situace, která se dokonce řešila i po závodě v záplavě emocí :o)
dudySK - 2011-03-13 00:57:29
nesquik ale je to tak:) ak si robil o 3.5sek lepsie kolo ako ja co je mozne, tak by to bolo OK a este k tomu si mal motivaciu ist rychlejsie lebo si sa snazil dohnat stratu ktoru si mal.
nesquik - 2011-03-13 00:50:47
Nechápu to, protože když jsem jel ve 13 kole do boxů. Tak jsem měl na tebe asi 7 vteřin ztrátu. To znamená, že jsem musel za 4 kola na tebe najet 14 vteřin a tomu nevěřim...
dudySK - 2011-03-13 00:38:54
nesquik viem preco si mal naskok 7 sekund. ked ze si isiel do boxu skor tak si mal lepsie pneu a ja som mal uz znicene tak som isiel pomalicky, ziadnu chybu som neurobil proste si isiel lepsie a stahoval si naskok a aj si si nieco nadrobil.
LEPAR - 2011-03-13 00:30:30
moja chyba bola že som sa sem prihlasil na pretek a hned zajtra si spravim pravé tlačítko na G25ke aby som tam mal pohľad dozadu.
nesquik - 2011-03-13 00:29:34
Start jako po másle a uháněl jsem na prvním místě. Chvilku jsem dokázal Dudymu o kousíček ujíždět, ale pak se najednou objevil za mnou. Dudy promiň, že jsem tě vytlačil v 11 kole z tratě, myslel jsem, že se ještě před tebe vejdu. O kolo později mě už Dudy předjel a já se ho snažil tak nějak udržet. Bohužel ve 13 kole jsem ztratil auto a šel jsem do zdi. Následoval pit stop, ze kterého jsem se vrátil na 5 místě těsně za Spiderem. Díky čerstvým pneumatikám jsem se přes něj dostal celkem rychle. Kluci přede mnou začali zajíždět do boxů, a já se postupně dostával zase nahoru. Po Dudyho pit stopu jsem na něj měl náskok 7 vteřin (nechápu jak je to možný). Ale za několik kol (asi ve 25) mě dohnal a po krátkém souboji předjel. Pak už jsem se jen snažil vydržet na trati do 34 kola, což se mi až na ''malí'' zaváhání, kdy jsem vyletěl z trati, povedlo. Bohužel ten výlet mě stál asi 10 vteřin a tim pádem se okolo mě přehnal Eddie. Po pit stopu jsem se ještě snažil Eddiho dohnat, ale zajížděli jsme takřka stejné časy...
dudySK - 2011-03-13 00:27:19
lepar nech mi hulvat ta DSQ nieje problem. bud objektivny a seba kriticky, v tejto diskusii si este ani raz nenapisal ze si urobil chybu ja uz dva krat!
LEPAR - 2011-03-13 00:23:21
Dudy pekne video ale ešte mi tu chyba štart a vyjazd z boxov 17 a 36 kolo a čo sa rúk na srdce alebo niekde inde ... hmm a chlapov no moje chlapske gesto je nech mi da Hulvat DSQ a nepočita moje miesto ale čo Ty spravíš ako chlap?! Ked beriem do úvahy že za prvú čiaru by si dostal prejazd boxami a za druhu? No kde máš teraz tú ruku?
Hulvat - 2011-03-12 23:53:04
No ať to tu není jen o vás....
Můj závod stál za hovno, ještě než jsme vyjeli. Dlouho jsem se trápil z nastavením auta, vyskoušel jsem vše možné i nemožné abych zrychlil, bohužel DTM mě prostě nesedlo. Start jsem si posral sám, zapoměl jsem na false start a pohnul se, i když jsem si to uvědomil, už jsem se cukl a musel jsem dohánět. Závod probíhal celkem svižně, moc pěkně jsme se z Maverickem řezali o čtvrtej flek, jenže jednou to Mave trochu přepísk a v první zatáčce jsem to dostal na přední kolo a bohužel to odnesl i motor, proto byl předčasnej box nevyhnutelnej. To i znamenalo že pojedem s Mavem na tři zastávky a tak člověk mohl vkládat naděje jen do problému ostatních. Díki odlišné strategii se mě podařilo přespurtovat postupně vratima a Lepara, bohužel Spiderr už byl moc daleko, i když pokud bych neudělal jedinou svoji vážnější chybičku v závodě, že se mě auto sbalilo ven z tratě když jsem protočil kola, možná by to bylo vousové. Ale co, jsou to závody, někdy se daří, jindy ne. Třeba se příště u JGTC dařit bude.
dudySK - 2011-03-12 23:44:45
uz som napisal ze bielu ciaru som posral ale ty niesi CHLAP lebo si nevies aj ty priznav vinu, bohuzial pustil si ma az na cielovej rovinke. pred esickom si ma nepustal keby si to tak urobil tak by si isel skor na brzdy a este k tomu si mi vosiel do cesty.
LEPAR - 2011-03-12 23:38:59
No po tretej zakrute si išiel na tých studených gumach :-) ale ako píšem tu platí len jedno pravidlo to že si dva razy šiel cez bielu čiaru z boxov to je fuk :-))) ja ta puštal aj pred tým esičkom len ty si to nechcel hold sorry že si išiel cezomna "až" po tretej zakrute
dudySK - 2011-03-12 23:34:41
lepar ruku na srdce, kolko krat si mohol ubrat plyn a pustit ma? GT racing EM bol za mnou a tvojim brzdenim stiahol 4 sekundy.
dudySK - 2011-03-12 23:32:40
<- předchozí strana | 1/4 | následující strana->



Virtua Fighter ...
McGyver
Výměna



Gran Turismo 6
McGyver
Výměna



Metal Gear Risi...
McGyver
Výměna



Gran Turismo 5
Vinokurov
200,-



Pure
Vinokurov
150,-