Motorstorm Gran Turismo 5 Racedriver: GRID Burnout Paradise Wipeout HD www.gamebazar.cz


-



XSARA RALLY Cup V
Sobota - 03.05.2014 - 20:30
Admin závodu: lubino1

závěreční mini serie s autem Citroen XSARA RALLY CAR 99, trat - ASCARI - 28 kol, kvalda 8. minut,bez tuningu, pneu libovolné, asist ABS a čára, opotřebení normal, pytel reál, penalty MÍRNÉ, poškození lehké,posílení vypnuto , počasí 0.0.0. , proměnlivost vypnuta , čas startu nastaven 16.oo hod.
Pravidla:
Trofej:
Por.:   Score: Nickname/PSN-ID: EXP:  
1. 9 laguna (richard_78_svk) 2417 12
2. 8 SLOVAKIA-66 (SLOVAKIA-66) 2362 -1
3. 7 lubino1 (lubino1) 1950 67
4. 6 liborcz01 (liborcz01) 1888 45
5. 5 AHOSO_VIDAHO (AHOSO_VIDAHO) 2092 -42
6. 4 Dafo (dafo) 1663 39
7. 3 caseyHRC (casstoner27) 1581 22
8. 1 JoeyGame82 (Joey4SVK) 1725 -92
1 Petr1978Peat (Petr1978Peat) 1610 -49


Pro psaní příspěvků se musíš nalogovat (vlevo).

<- předchozí strana | 1/5 | následující strana->
Mira77 - 2014-05-13 00:32:45
Právě jsem se vrátil po víkendové akci a vidím, že pro některé příběh nekončí a stále jsou tu určité nejasnosti. Musím uznat, že komedie by to zcela jistě byla, kdyby vše bylo opravdu tak, jak se tu objevilo v některých scénářích. Lidičky, mě připadá, že někteří z Vás by mě i přesvědčili o tom, že se s Lubinem vlastně neznáme ;) Více než pět let mám tohoto zvláštního človíčka v přátelích, věřil jsem mu, proto on i odadminoval některé GT turnaje na OA a dá tedy rozum, že jsme nějakou dohodu měli.

Lubinovy lži se však začaly dotýkat nejen mě osobně, ale nehezkým způsobem mohou mít vliv na pověst OA a proto jsem předložil některé důkazy. Jednoznačné důkazy, že Lubino ban nedostal, že se na OA web v době jeho údajného banu připojit mohl a to i v případě, že by používal přístup z mobilního telefonu, jelikož jak správně někteří poznamenali, i v případě více zařízeních v domácí síti by měl stále stejnou ip. Tato ip, kterou používá, totiž není adresou žádného operátora a kdyby dotyčný dostal ban, nemohl by se připojit na OA web ani z PC ani z mobilu. Stále Vám to celé nepřipadá divné? Opravdu si myslíte, že těmito nízkými způsoby budu jen kvůli turnajům GT riskovat pověst všech adminů, splupracovníků a partnerů? Myslíte si, že po tom všem, co se nám tu všem společně podařilo vytvořit, budu dělat takovéto věci? Nejlépe se podle mě k tomu všemu vyjádřil uživatel Maverick, má prý jediné vysvětlení, že jeden z nás musí být opravdu k***t ;) Něco na tom bude a už záleží pouze na lidech, jaký si na celou situaci udělají názor. Je ale zvláštní a smutné, jak někteří odsoudí člověka, kterého neměli šanci ani částečně poznat. Nemám více, co bych k tomu řekl, bohužel mám o přítele méně a mrzí mě to, ale co je pro mě nejdůležitější, mám čisté svědomí.

PS: (jen taková zajímavost): z příspěvku Ahoso, bod 5. – Ahoso tvrdí, že slyšel Lubina v lobby říkat „proč se se můžu přihlásit z mobilu a z PC ne?“
Výpis z logu jasně ukazuje, že se Lubino na OA připojoval pouze z jediné ip, která navíc není adresou žádného operátora. Takže, pokud Lubino tvrdí, že se mu na OA lze připojit jen z mobilu, tak je to tvrzení dosti podivné a to i v případě, že by se přípojoval přes domácí síť, jelikož kdyby mu v domácí síti nefungoval přístup z PC, nefungoval by mu ani přístup z mobilu napojeném na domácí síti.


Lubinova odpověď:
á jej , pisálek a pohádkář se nám právě vrátil . Jen škoda , že místo víkendové akce ses raději nenaučil pořádně číst a nepřetl sis pořádně zde příspěvky ( počínaje tím prvním co jsi napsal )Píš zde své bláboly jak dlouho chceš , já mám tebe i OA naháku . U mně jako admin v GT seš totální nula , který pro svoji neschopnost nebyl schopen zajistit dostatečnou účast , stále se ohání nějakou dohodou , jenže k uzavření dohody musí být dva .Piš si svoje sračky dál , u mně seš nula .
AHOSO_VIDAHO - 2014-05-08 18:29:18
takže jak to bylo (viděno očima Ahosa Vidaha posilněného Haribo medídky a Becherovkou)

1. na turnaje OA se začalo hlásit málo lidí. Mira77 začal zkoumat proč. Ha, je to jasné Lubino za to může. Dává závody na čtvrtek - přišlo obvinění

2. Lubino se snaží vysvětlit, že to tak není. Má důkaz, že závody na čtvrtek nedával a když, tak jen výjimečně.

3. Chce to dát na OA web ale po komunikaci s Mirem77 se mu zdá, že má BAN. Nejde se mu přihlásit z PC na OA - lze jen z mobilu.

4. Ptá se Casstonera co se děje.

5. Lubino zakládá lobby k dopředu nahlášenému závodu a říká: já jsem ASI dostal BAN, mě ten MIRA normálně ASI zabanoval. Casstoner, který je také v lobby odpovídá: Nemáš BAN, ptal jsem se Mira. Lubino: ale proč se můžu přihlásit z mobilu a z PC ne? Casstoner: to neím, ale BAN nemáš.

6. takže pokud Mira77 obviňuje Lubina, že o něm šíří nepravdu ve "veřejné lobby" ... Lubino pokaždé říkal ASI. nikdy netvrdil, že má na 100% BAN. Takže toto obvinění PADÁ!!!!

7. Lubino se pak přihlásil na OA i přes PC a dal tam výpis závodů, že nedával nic na čtvrtky, kdy se jezdilo na OA.
Další obvinění Mira77 PADÁ!!!

8. Mira77 se nevzdává, a dál obviňuje Lubina ze lži. Ukazuje výpis přístupu IP adres. Hezké, ale ukazuje to jen to, že Lubino přistupoval ze svého IP na web OA. Ideální by byl výpis i z údaji o operačním systému a browseru. Pokud není, padá i další obvinění.

TAKŽE:

3 obvinění Miry jsou neoprávněné:

Lubino dává závody na čtvrtek - NEDÁVÁ !!!
Lubino lže, přistupoval z PC na OA - NEPOTVRZENO !!!
Lubino veřejně haní Mira a říká že dostal ban - NENÍ PRAVDA !!!



KONEC KOMEDIE !!!
Maverick_cz - 2014-05-08 18:13:42
jako, že si ten BAN skutečně měl? áá tak to si nemyslím. Spíš to vypadá jako shoda nešťastných okolností a nebo je jeden z vás fakt kokot :o) a nebo oba.. jiný vysvětlení to prostě mít nemůže. Nicméně dobrá hádka, škoda, že se to přímo netýká závodů, tak jak se sluší a patří, když už se tu kvůli něčemu hádá.. a nebo alespoň ženský, to bych taky bral :o)) nebo že by to bylo o ženský? Tehdá s Michelle jste se bavili oba, nebo ještě bavíte netuším... třeba tak vznikla nějaká lehounká rivalita a je z toho tohle... ok, je to kvůli ženský! .. tak teď už jenom ta bitka a je to kompletní :o)))
lubino1 - 2014-05-08 17:37:38
Mave : rád ti objasním , to že jsem se nemohl připojit přes PC na OA jsem zjistil cca kolem 17.oo , protože vím , že cosstoner je jako jeho admin u Miry pečený vařený , tak jsem sem ho požádal hned o telefon a on psal Mirovi , já to dál neřešil a večer jsem šel zde založit a odjezdit závod . Tak je taky tedy možny , že cosstenorovo psaní zabralo
Maverick_cz - 2014-05-08 16:30:41
ty jo až teď jsem pochopil o čem vlastně Hulvát mluvil.. Tím pádem si zase trochu naběh Lubi, protože mluvil o tom, že nemusíš být počítačový expert, abys věděl, že pokud se připojuješ přes domácí wifi, tak pokud by měl BANána, tak by ho to nepustilo ani přes ten mobil.. pokud se teda nepřipojoval mobilem přes mobilní data, ale vzhledem k tomu, že v tom protokolu to IP bylo, tak se zřejmě připojoval normálně přes Wifi... Čili ano, to, že je uvedená IP v protokolu neznamená, že Lubi lhal, ale taky to znamená, že mu mohlo dojít, když se přes mobil připojil, že ten BAN nemá :o)) ty vole, to je jak u soudu...
AHOSO_VIDAHO - 2014-05-08 15:15:55
Miro: jak moc se vyznáš v IT? Předpokládám, že asi ne, protože bys jinak věděl něco o PAT (port access translation)

Když máš doma "router" tak počítač, mobil na WiFi připojený a nebo i tablet se na venek hlásí pod jedním IPéčkem. Takže tvé obviňování je zcela liché!!!!

To, co jsi napsal je obvinění založené na nesmyslu!!!
lubino1 - 2014-05-08 09:36:04
Nato nemusí být člověk žádný odborník , aby rozeznal , že pokud jsem na mobilu přihlášen přes wifi , že to bude ukazovat domící IP adresu .
Hulvo : já jsem se pouze zmínil " nejde se mně přihlásit na OA z počítače , mám ASI BAN , tak píši z mobilu . I kdybych BAN na OA dostal , je mně to u prdele , jelikož OA k ničemu nepotřebuji , naopak Mira potřeboval naše kluky z GB , aby byl schopen uspořádat aspon nějaký turnaj ( jelikož pro svoji neschopnost někoho nesehnal) a když mu tam kluci přestali jezdit , začal se ohánět nějakou dohodou .
zde je i příspěvek z webu OA :
tesi1_ napsal(-a) dne 08.05.2014 06:19
0 0

Nechci nijak komentovat situaci, ani se přidávat na tu či onu stranu. Jen bych chtěl poznamenat k bodu 2, čistě z analytického hlediska, aniž bych věděl, jak má doma řešený net, že se lubino klidně mohl připojovat z 10 různých zařízení včetně mobilu a pokud má všechny v domácí síti, tedy je jim představen router a zároveň nemá pro každé zařízení veřejnou IP, tak bude mít každý jeho request stejnou IP. Takže klidně se mohl připojit z mobilu.

Říkat tu z jakého zařízení se skutečně připojil, pokud si server nestáhne informaci o připojeném zařízení(běžná praxe), jsou čisté spekulace. Jediným faktem co ten log dokazuje je, že nějaký uživatel na zmíněné IP zobrazoval stránku s tímto turnajem a vkládal na ní komentář.

tak to odemne zatím vše a aby se vám lépe četlo :

Maverick_cz - 2014-05-08 09:20:07
No jo ale ac tim nevynasim zadny soudy tak pokud je to tak jak rikas a opravdu byla chyba v pocitaci, tak by to byla chyba pocitace a unahleneho osoceni ze zabanovani ale nedalo by se rict, ze to byl jednoznacnej podvod nebo lez jak je to tu prezentovany. Proste jde o to, ze tohle stále jednoznacne netvrdi, ze to nebylo tak, jak to lubino popisuje. Cili jednoznacnej důkaz vinny pro trest smrti ;) tohle není ...
Hulvat - 2014-05-08 08:56:36
Ano přesně tak Mave. Nakonec půjde o to, že měl něco z počítačem a svaloval vinu na BAN, ale to je nesmysl, pokud má doma wifi, tak by se přez ní nedostal z žádného přístroje na OA. Jedině přez klasickej signál operátora.
Maverick_cz - 2014-05-08 07:41:18
Předem upozornuju, ze se v tom mi nevyznám, tak se ptám. Pokud se pripojim přes mobil/tablet v domaci wifi síti... netvarim se navenek jako stejná ip at už se v té domaci síti připojil na net cimkoli? PC, ps3, mobil, tablet atd..?
Mira77 - 2014-05-08 00:09:38
Pro každého člověka, který se snaží dělat tento druh práce, je důležitá celková pověst a důvěryhodnost. Jelikož o nás dotyčný záměrně šíří sprosté lži, které rozhodně náš portál neprovádí a vrhají na něj špatné světlo, jsme nuceni bránit veškeré úsilí a práci všech našich adminů, spolupracovníků, sponzorů a partnerů.

Na náš portál může vstoupit každý, nikomu neblokujeme přístup a ani neudělujeme bany bez předchozího varování. Nebylo tomu ani v případě uživatele lubino1, který nejenže dále cíleně šířil tuto nepravdivou informaci, ale neváhal lhát i ve věcech dalších.
Jelikož nemáme vedeny do podrobna údaje o aktivitách uživatelů, podali jsme žádost o výpis z logu u poskytovatele serveru. Tento výpis obsahuje všechny aktivity ip adresy dotyčného a jednoznačně dokazuje, že dotýčný lhal. Níže fotografie výpisu z logu (citlivé údaje zakryty černým polem)...



1. V příspěvku, který napsal na OA v čase 19:13, ten samý, který on sám okopíroval a vložil na GB, dotyčný tvrdil, že se mu na web nejde přihlásit – toto je lež, jelikož z výpisu logu je jasně patrné, že se na web připojuje pod stále stejnou ip adresou, na kterou kdyby měl ban, tak by se na web vůbec nemohl připojit.

2. Opět se podívejte na příspěvek v čase 19:13, dotyčný v něm tvrdí, že komentář píše z mobilu – toto je také lež, je psán totiž stále ze stejné ip adresy (tudíž stále to samé PC), kterou dotyčný používal celý den.

Další komentáře netřeba, každý z výpisu vidí, co je a není pravda. Asi nikoho nepřekvapí, že po této události u nás už dotyčný ban mít bude, pokud se v co nejkratší době nezachová nějakým vhodným způsobem. Poslední důležitou informací je, že toto upozornění není žádným způsobem směrováno webu GB jako takovému, ale celá záležitost se týkala pouze dotyčného uživatele.
nostradamus1951 - 2014-05-05 18:42:55
Ahoso:Já to myslel trochu jinak.Baiše beru jako samozřejmost.Já mám dva spolužáky ,dnes pány velkopodnikatele a vůbec se dneska nestydí ,že byli kofidenty a ještě se tím prakticky cachají.Oba dva to jsou synkové krajských komunistických prominentů za minulého režimu.A než jsem šel do penze tak jsem pracoval v podniku který zprivatizoval také bývalí konfident.Všichni jsou v seznamech stb jako aktivní.A co je pozoruhodné ,ten jeden z nich má ve své fabrice agitační středisko uskupení ANO:
AHOSO_VIDAHO - 2014-05-05 18:19:56
Babiš je estebáků král ... Za komančů jako agent prodával v Alžíru stíhačky ... Ehm Sorry ... Oříšky ... A jako ministr financí? Asi extra třída když mu musí položky v rozpočtu vysvětlovat novináři ... Sranda
nostradamus1951 - 2014-05-05 12:51:11
Tak pánové ,stebáky máme ještě zasranou velkou část našich podnikatelských kruhů.A to nemyslím Babiše.
hemer89 - 2014-05-05 12:21:02
jisty xD
hemer89 - 2014-05-05 12:20:45
taky si nejsem temi druhymi AHO xD
liborcz01 - 2014-05-05 11:53:00
Ahoso, jsi si jistej s těma druhejma?!
Maverick_cz - 2014-05-05 10:31:05
Ženský!!! Ale to je všem heteracum jasny... a Ahosovi a Windows phonu to pak někdo vysvetli ;)
Maverick_cz - 2014-05-05 10:29:01
Ahaaaa tak už se to konečně zacina pro me vyjasnovat o co jde... a teď do toho zase vlitne Hulvat se svým tajemnem a jsem zase v hajzlu :) Jinak pekna slovní bitka. Clovek by nečekal, ze seto muze takhle virtuálně vyostrit. Mnu chce to si to vysvětlit rucne v reálu jinak to neskončí, protože virtuálně vam po lhanni do očí nepristane pest na nose :) Než se stavět na jednu no druhou stranu, tak je lepší neverit nikomu a hrát si na Švýcarsko... Kdyby jste se "prali" alespoň kvůli zemský a ne spatny interpretaci
AHOSO_VIDAHO - 2014-05-05 09:50:58
tak to máš pravdu ... nevím, jestli ti to už někdo řekl, ale ani jedni už neexistujou :-)
<- předchozí strana | 1/5 | následující strana->



Virtua Fighter ...
McGyver
Výměna



Gran Turismo 6
McGyver
Výměna



Metal Gear Risi...
McGyver
Výměna



Gran Turismo 5
Vinokurov
200,-



Pure
Vinokurov
150,-